Wednesday, August 22, 2012

kuVarijacije 2012/09, predlozi

2012/09

Počinje nova sezona igre kuVarijacije. Igra je nastala po uzoru na drugu sličnu, stranu igru, a sa ciljem da se jedan recept nađe na meniju što više blogera, i na taj način postane predmet grupne analize, ali i osnova za razmenu iskustava i druženje ljudi sa relativno sličnim interesovanjima.

Dakle, tražimo recept/jelo koje biste voleli da se nadje kao tema igre. Razmislite, pa ako imate neki interesantan predlog, javite. Ne mora recept biti ni komplikovan, ni slavan, već nešto što vi mislite da vredi i da će pobuditi interesovanje kod ostalih blogera.To može biti i neki vaš omiljeni recept, koji ste probali i za koji biste rado na svim bilbordima u gradu ispisali da je vrh vrhova i da svi treba da probaju, a opet, može biti i nešto što ni vi sami nikada niste pravili, ali vas je privuklo iz nekog razloga, i pretpostavljate da bi bilo zgodno da privuče pažnju i drugih i tako bude "istestiran"...


Skupljanje predloga trajaće 5 dana, a zatim će uslediti glasanje. Recept koji dobije najviše galsova biće tema kuVarijacija. Više o igri i pravilima pogledajte ovde.

7 comments:

Maja Babić said...

Evo ja ću prva, po principu "šta mi je odavno na vrhu to-do spiska, a nikako da se desi" :)

Strast sa šećerom i cimetom

Zašto ovo? Jer sam skoro pa doživela impresije Deanine kad sam čitala taj post. Volim da verujem da umem da prepoznam kad su nečiji "WOW!" utisci zaista iskreni, a kad malko isfirsirani. Plus, cimet dugo nisam volela, sad smo u ljubavi, ali ga i dalje po staroj navici retko koristim, pa eto, to su moji razlozi za predlog koji ostavljam :)

What's for dessert? said...

Majo, vodit ću se po tvom principu i predložiti prekmursku gibanicu

http://www.cinnamonandthyme.com/2012/02/prekmurska-gibanica.html

Tanja Leković said...

Jao, već je prošla letnja pauza.....
Odlični predlozi, oba iznad; bilo koji da bude izabran, jedva čekam da se bacim na posao (oba su mi na listi čekanja...)

Tamara said...

voljela bi da ostanemo u sezoni, s ovim divnim voćem i povrćem dok ga još ima!

http://voce-povrce.blogspot.com/2011/10/zimnica-domaci-ajvar.html

Jovanka Baštovanka said...

predlazem strudlu sa smokvama:

http://www.coolinarika.com/recept/strudlice-od-smokava/

Aleksandra said...

pozdrav svima posle ove duže pauze, mislim da bi mogli da se poigramo sa ovim Dunjinim divnim receptom
http://parfe-dunja.blogspot.com/2011/11/lazanje-s-makom-i-muskatnom-tikvom.html?showComment=1320266342519#c5561973365851158601

Sanja 9 said...

http://www.coolinarika.com/recept/lazni-rugelach/ moj predlog kao obožavatelja testa :D